Telefoninterviewer - hjemmefra

 

Vi øger hele tiden vores aktiviteter og søger derfor telefoninterviewere med tiltrædelse snarest.

 

Få et super fleksibelt studiejob / ekstra job hos Kantar Gallup Er du frisk på at spørge danskerne om deres liv og hverdag og nysgerrig efter at høre deres svar, så bliv interviewer hos Danmarks største analysevirksomhed. Som telefoninterviewer arbejder du hjemmefra, og det er derfor helt underordnet, hvor i landet du bor. De emner, du typisk interviewer folk om, handler om danskernes holdninger og meninger til politiske og samfundsaktuelle emner samt deres medie- og forbrugsvaner.

 

Ekstra penge og tid til dig selv Som telefoninterviewer hos Kantar Gallup garanterer vi dig stor fleksibilitet, så du både har mulighed for at tjene ekstra penge samtidig med, at du har tid til dine gøremål og dine interesser.

Arbejdstiden som telefoninterviewer ligger i hverdagene fra klokken 16:00 til 21:30 og i weekenderne fra 12:00 til 18:00. 

Hver uge planlægger du selv, hvilke dage du vil arbejde, og vi har åbent alle ugens syv dage. Vores minimumskrav er 1 vagt om ugen, men vi ser meget gerne, at du planlægger 3 vagter eller flere hver uge – og vores lønsystem belønner dig for det. 

Du får en fast timeløn (med weekendtillæg fredag – søndag) samt gode muligheder for at opnå individuel præstationsbonus på daglig basis. Timelønnen stiger for hver ekstra vagt, du tager på en uge. 

Den gennemsnitlige timeløn efter oplæring ved mindst tre vagter om ugen ligger mellem 98 – 148 kr./t afhængig af din præstationsbonus. 

Gennemsnitslønnen ligger på ca. 125 kr./t.

 

Arbejdet udføres fra dit eget hjem via din egen computer, egen internetforbindelse og egen mobiltelefon (forbindelse sker dog igennem vores computerprogram, og medfører derfor ingen ekstra telefonomkostninger og fuld anonymitet for dig). I løbet af vagten er du i kontakt med en supervisor i callcenteret, som hjælper, coacher og kvalitetskontrollerer arbejdet. Du kan også i perioder arbejde fra vores call-center i København. 

 

Interesseret, så kontakt os! Hvis du synes, det lyder interessant at være med til at skabe viden, er du udadvendt og har flair for at tale med mange forskellige mennesker – og mestrer du dansk i både tale og skrift, så udfyld vores ansøgningsskema.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Når vi har modtaget din ansøgning, vil du hurtigst muligt blive kontaktet med henblik på deltagelse i et introduktionskursus. Et introduktionskursus varer ca. 5-6 timer og afholdes online, så man kan deltage fra alle hjørner af landet. 

 

Har du spørgsmål til interviewerjobbet, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på adressen gallupinterviewer@tns-gallup.dk.

 

VIGTIGT! Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. mail - disse skal udfyldes via vores elektroniske ansøgningsskema.